Değerli Meslektaşlarımız ;

İstanbul Ticaret Odası Sigortacılık Meslek Komitesi 24 Mayıs tarihinde İTO Eminönü Merkez bina da harika bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı.

İstanbul’ da bulunan üniversitelerin sigortacılık bölümlerinde eğitim veren değerli akademisyenler ile sigortacılık bölümlerinde eğitim gören öğrencileri İTO Merkez Bina da sigorta sektörünün en yetkili kurumlarından olan SEDDK, TSB, TSEV ve TOBB-SAİK ile buluşturdu. İlgili toplantıya SEDDK’ yı temsilen SEDDK ikinci başkanı Sn. Mehmet VERİM, TSB’ yi temsilen TSB İnsan Kaynakları Bölüm Müdürü Sn. Seda  USLU, TSEV’ i temsilen Sn. Şebnem YALÇINKAYA ve TOBB-SAİK’ i temsilen TOBB-SAİK Başkanı Sn. Levent KORKUT katılmışlardır. Önce sektör temsilcilerinin konuşmalarını gerçekleştirdiği ilgili toplantı akademisyenlerin sektörel talep ve önerilerini dile getirdiği konuşmaları ile devam etti. Son olarakta İTO Sigortacılık Meslek Komitesinin de en çok bu toplantıyı düzenlemesindeki amaç olan sigortacılık öğrencilerinin konuşması için öğrencilere söz verildi.

Sektörün en yetkili kurumlarını temsilen toplantıya katılan konuşmacılar ile birebir sohpet etme ve sektörün mevcut durumu ve geleceği ile ilgili bilgi alma şansı olan öğrencilerin ilgili toplantıdan oldukça memnun ayrıldıkları muhakkak.

İTO Sigortacılık Meslek Komitesi büyük bir emek sarf ediyor ve temsil ettiği ilgili tüm sektör ilgililerine dokunmaya çaba gösteriyor.
Emeklerinden dolayı kendilerini kutluyor ve böylesi güzel bir organizasyon düzenledikleri için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Acentelerin Sesi Ekibi.