Değerli Meslektaşlarımız,

8 Ekim 2024 tarihinde İTO Sigortacılık Meslek Komitesi tarafından Cemile Sultan Kır tepe de Sigorta Haftası ile ilgili bir organizasyon gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu organizasyona başta SEDDK Başkanı Sn. Davut MENTEŞ,
DASK, Türk Reasürans, Sigorta Tahkim Komisyonu, TARSİM, SBM, TSB, TOBB SAİK, TOBB SEİK, Türkiye Motorlu Taşıt Bürosu, Güvence Hesabı, Milli Reasürans, SEGEM, Akademisyenler, İl Delegeleri, Sigorta Şirketleri, Dernekler, Brokerler, Eksperler ve sektörün diğer önemli kurumlarını temsilen kurum yöneticileri ile sigorta acenteleri yoğun katılım göstermişlerdir.

Açılış konuşmalarını İTO Sigortacılık Meslek Komitesi Başkanı Sn. Özgür YILMAZ’ ın yaptığı organizasyonda SEDDK Başkanı Sn. Davut MENTEŞ, TSB Başkan Yardımcısı Sn. Ahmet YAŞAR, TOBB-SEİK Başkanı Sn. Ahmet Nedim ERDEM ve TOBB-SAİK Başkanı Sn. Levent KORKUT ‘ ta konuşma gerçekleştirmiştir.

Birlikte hareket etmenin öneminin herkesçe vurgulandığı toplantıda sektör için özellikle SEDDK ve TSB nezdinde sürekli çalışmalar gerçekleştirmek adına istişarelerde bulunan TOBB-SAİK ve İTO Sigortacılık Meslek Komitesi’ne emeklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek sektörün şu an geldiği noktadaki iş birliğinden duyulan memnuniyette ayrıca dile getirilmiştir.

Oldukça güzel bir organizasyon ile sigorta sektörünü bir araya getiren İTO Sigortacılık Meslek Komitemizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Acentelerin Sesi Ekibi.