Değerli Meslektaşlarımız,

BTSO / 53. Komite öncülüğünde düzenlenen kahvaltı programlarının bir yenisi rekor katılımla daha gerçekleşti. Bursa ilinde geçmişten bugüne komite öncülüğünde düzenlenen organizasyona katılım oldukça yoğun ve acentelerde memnundu.
Komite Başkanı Sn Abdullah Çelik beyin davetleriyle gerçekleşen programda Komite üyesi Sn Hasan Emirhan Uyumaz’ın açılış konuşmasıyla program başladı. Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi odası Meclis üyesi Sn Ayhan Gençal beyin sektör değerlendirmeleriyle program akışı devam etti. Kahvaltının gerçekleşmesi hususunda komitenin en büyük amaçlarından birisi acentelerle eksperleri böyle bir ortamda bir araya getirebilmekti.

Sözü daha sonrasında Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve Güney Marmara Bölge Başkanı Sn Bülent Kabacan beyin sunumlarıyla devam etti

Programda aynı zamanda Bursa ilinde faaliyet gösteren eksperlerimiz
Sn Nurdan Akar,
Sn Okan Ayaz,
Sn Fırat Ünmeric
Sn Okan Göker’ de

Türkiye Sigorta Acenteleri Derneği Güney Marmara yönetim kurulu üyeleri de konuk olarak katılım sağlamış acentelerimize tecrübelerini, bilgi birikimlerini aktarmışlardır.

Programa katılan başta Eksperlerimiz olmak üzere katılım sağlayan Bursa Sigorta Acentelerine ve 53. Komite Başkanına ve üyelerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Acentelerin Sesi Ekibi